Egy program azoknak a nőknek, akik teljesebb életre vágynak!

Egy program azoknak a nőknek, akik teljesebb életre vágynak!


Az élet bizony senkinek nem könnyű. És tudod mit? 

Éppen ezért van szükséged önbizalomra és kitartásra. És arra, hogy elhidd, az élet a Te számodra is tartogat valamit. Olyasvalamit, amit képes vagy elérni.

Hogy hogyan? Töltsd le az e-bookot és indulj el a Békés amazonok útján!

Készen állsz egy boldogabb életre?

Készen állsz egy boldogabb életre?


Versenyt futsz az idővel? Legkevésbé magadra marad időd? Mindenki más igényei előrébb vannak a tiédnél?

Már semmi sem lelkesít? Állandóan fáradt vagy és kimerült? Sokszor vívódsz azon, hogy visszamenj dolgozni vagy maradj még otthon?

Néha azt sem tudod, ki vagy és mit akarsz igazán?

Igazad van, ez így nem mehet tovább,
változtatni akarok!

De kik azok a békés amazonok?

A békés amazonok olyan bátor nők, akik harmóniában élnek önmagukkal és környezetükkel.
Bátrak, mert ki merik mutatni érzéseiket, képesek kiállni magukért, szem előtt tartják saját igényeiket, vágyaikat és álmaikat. Egyúttal békések is, mert észlelik mások érzéseit és képesek empátiával kezelni környezetük igényeit is.

Mindamellett, hogy megtanultak egyensúlyt teremteni szerepeik között (hiszen ők is anyák, feleségek, nők, munkavállalók, barátnők, stb.), sokan közülük keresik önmaguk megvalósításának lehetőségét is. Karrierváltóként gyakran egészen más területen találják meg álmaik megvalósításának lehetőségét, mint ahol korábbi életszakaszukban keresték. Szeretnek együttműködni hasonlóan gondolkodókkal, mert hisznek abban, hogy másokkal együtt többre képesek, mint egyedül.

A békés amazonok nem szupernők, hanem igazi, hús-vér lányok és asszonyok, akikkel bármikor találkozhatsz az utcán. Onnan ismered meg őket, hogy tekintetük nyitott és magabiztos, arcuk békét sugároz. Azt a békét, amelyet saját maguk elfogadása által találtak meg önmagukban.

Programom most Neked is segít, hogy Békés amazonná válj!

Mit nyerhetsz, ha résztveszel a Békés amazon programban?

 • nyugodtabb és kiegyensúlyozottabb hétköznapokat
 • javuló kapcsolatot a pároddal, a gyermekeiddel
 • önbizalommal telibb, magabiztosabb fellépést
 • békét az állandó rohanás és kimerültség helyett
 • fényt az alagút végén, amelyben pontosan látod, merre tartasz és miért
 • az lehetsz, aki mindig is lenni szerettél volna
 • nyugodtabb és kiegyensúlyozottabb hétköznapokat
 • javuló kapcsolatot a pároddal, a gyermekeiddel
 • önbizalommal telibb, magabiztosabb fellépést
 • békét az állandó rohanás és kimerültség helyett
 • fényt az alagút végén, amelyben pontosan látod, merre tartasz és miért
 • az lehetsz, aki mindig is lenni szerettél volna

Hogyan működik a program?

Ha belevágsz a programba, választhatsz, hogy 3 hónapig vagy 6 hónapig kísérjelek az utadon. A program során 3 egyszerű lépéssel támogatlak.
Az egyes csomagok pontos tartalmáról lentebb olvashatsz.

 • 1. lépés – Kezedbe veszed az irányítást

  Meghívlak egy kávéra, amely mellett másfél órában átbeszéljük, miért és miben keresel segítséget, hol tartasz most az életedben. Megnézzük azt is, van-e köztünk kémia, azaz szimpatikusak vagyunk-e egymásnak, érezzük-e azt mindketten, hogy tudunk együtt dolgozni. Döntesz arról, hogy rálépsz-e a Békés amazonok útjára: megfogalmazod, mit szeretnél a közös munka során elérni, mi az az út, amin én támogatni foglak Téged, hogyan szeretnél hazatalálni magadhoz, a Te belső békés amazonodhoz.

 • 2. lépés – A Békés amazonok útján

  Választásodnak megfelelően három, illetve hat hónapon keresztül támogatlak abban, hogy jobban megismerd magad, a helyzeted, hogy elérd a céljaidat. Kemény munkára számíts. És persze arra is, hogy megünnepeljük a sikereidet, amelyeket az utad során elérsz. Nem fog minden gondod egy csapásra megoldódni, tartós és hosszútávú változás elérése a célunk. Előfordulhat, hogy lesznek fájdalmas pillanatok. Amikor a mélyére ásunk mindannak, ami most gátol céljaid elérésében, amikor először mondod ki hangosan azt, ami már lehet, hogy évek, évtizedek óta benned volt, jól elrejtve mások és önmagad elöl. Amíg a programban vagy, folyamatosan támogatlak kétheti coaching üléseinken, melletted leszek a vidám és a nehéz pillanatokban is. Az ülések közötti időben inspiráló olvasmányokkal, elgondolkodtató házi feladatokkal, kérdésekkel segítelek. Ha úgy érzed, két alkalom között is szükséged van arra, hogy kapcsolódjunk, e-mailben lesz rá lehetőség.
  Rólam és a velem való coachingról bővebben olvashatsz itt.

 • 3. lépés – A hazatalálás ünnepe

  A folyamat végén értékeljük a közös munkát. Megfogalmazod az elért célokat, tudatosítod a benned lezajlott változásokat, és ezt a csodát, a magadhoz való hazatalálás csodáját meg is ünnepeljük.

A Békés amazon program intenzív és kihívásokkal teli. Nem sétakocsikázásra hívlak, hanem arra, hogy megismerd önmagad, beleértve erősségeidet és az árnyoldalakat is. Ez néha nehéz, mégis utána olyan szabadságot tapasztalsz majd meg, mint előtte sosem. Azt javaslom, hogy a coaching alkalmakon kívül legalább heti 2-3 órát szánj a programra.

Személyesen vagy online? Te választasz! 

Ha számodra fontos a személyes jelenlét ahhoz, hogy jól tudj dolgozni, válaszd ezt az opciót. Jelenleg két helyszínen, a 13. kerületben és a 18. kerületben dolgozom, itt tudunk találkozni.
Amennyiben nem tudod megoldani a személyes jelenlétet, vagy egyszerűen csak nem akarsz időt fecsérelni utazásra, válaszd az online formát. Majdnem ugyanúgy tudunk dolgozni, mintha személyesen jelen lennél, a coaching hatékonyságát és eredményességét nem befolyásolja.

Milyen témákat fogunk körbejárni?

 

Minden egyes programban résztvevő számára egyedileg határozzuk meg a saját igényei alapján, hogy mivel fogunk foglalkozni. Az alábbiakban néhány tipikus témát, és az ahhoz kapcsolódó leggyakoribb kérdéseket találod. Ha megfog egyik-másik, már tuti jó helyen jársz.

Hol tartok most az életemben?
Együtt nézünk rá arra, hogy az életed különféle területein hol tartasz, mennyire vagy elégedettel azzal, amit éppen látsz. Beszélgetünk arról, hogy milyen önismereti utat jártál már be, melyek voltak az életednek azok az eseményei, amikből tanulni, fejlődni tudtál, ahol megtapasztaltad az erősségeidet. Vetünk egy pillantást az árnyékos oldalra is: milyen nehézségeid vannak, mit tettél és teszel azért, hogy ezek ne okozzanak neked bánatot, fájdalmat, és leginkább, hogyan korlátoznak ezek a Te személyes fejlődésedben, a boldogságod megtalálásában.

Mennyire vagyok szerethető?
Jó kérdés, ugye? ÉS egyáltalán mi számít igazán? Hogy szeretnek-e? Hogy magadat szereted-e? ÉS egyáltalán mitől vagy Te szerethető? Mert igen, az vagy. Mindenki az. Nagyon is.

Mégis kinek az élete?
Szoktam viccelődni azon, hogy normális vagyok, a hangok is megmondták. Pedig nem is olyan vicces. Ha jól fülelsz, talán elcsíped, hogy egy-egy hang, ami megszólal a fejedben, talán nem is igazán tükröz téged, a vágyaidat, álmaidat pedig semmi esetre sem. De akkor miért van ott? Miért hátráltat? Miért nem engedi, hogy boldog és szabad légy? Lehet, hogy itt az idő szóba állni velük.

Miért nehéz bátornak lenni?
Változtatni nehéz. Szembenézni önmagunkkal, a hibáinkkal és persze megtenni az első lépést egy oroszlán bátorságát kívánja. Na jó, ha nem is egy oroszlánét, de egy békés amazonét mindenképp. Mitől leszel bátor? Egyáltalán, mit jelent neked bátornak lenni? És mi mindent érhetsz el, ha egyszer igazán bátor leszel?

Hogyan érjem el a céljaimat?
Már látod, ki vagy Te és hogy hol tartasz. Keressük meg most azt, hová szeretnél eljutni, mivé / kivé szeretnél válni? Ki a Te legjobb önmagad? Merre indulj, hol a Te utad?

Hogyan válhatok láthatóvá és hallhatóvá? 
Mindannyiunknak vannak igényei, szükségletei. Mindannyian vágyunk valamire. Legfeljebb megtanultuk jól elrejteni, akár magunk elől is. Mégis, vajon mások honnan fogják észre venni, ha mi akarunk valamit, ha mi magunk is képtelenek vagyunk észre venni, mit akarunk? És ha már mi magunk észrevettük, hogyan közöljük azt másokkal úgy, hogy meg is hallják, meg is értsék?

Kapcsolataink tükrében
Gyakran jászunk szerepeket az életünkben. Van, hogy akarattal öltünk álarcot, van, hogy észre sem vesszük. Találkoztál már olyan emberrel, aki elsőre egészen másmilyennek tűnt, mint amikor megismerted? Ha ez veled is előfordul, biztosan jó okod van rá. Talán történt veled olyasmi, ami miatt úgy érzed, egy álarc, egy álca vagy egy magad elé emelt fal megvédhet. Hogyan jelenik meg mindez a kapcsolataidban? Hogyan tudsz őszintén benne lenni párkapcsolatban, gyerekekkel való kapcsolatban vagy akár a szüleiddel való kapcsolatodban?

Merhetek szenvedélyes életet élni?
Unalmas, mókuskerekezős hétköznapok. Fáradtság, kedvetlenség. Mosás, vasalás, porszívózás, pelenkacsere. És színes álmok. Egy szebb világról, egy más világról. Hasznos dolgokról, szép dolgokról, sikerről, tanulásról, mások segítéséről. Mi az, ami igazán lázba hoz Téged?

Hogyan tudom saját magamat támogatni?
Nincs mindig, mindenhez szükséged külső segítségre. Képes vagy szeretni, motiválni magad akkor is, ha egyedül vagy. Hogyan lehetséges ez? Mi a Te legjobb módszered önmagad szeretésére, az önbizalmad növelésére?

Akik már részt vettek a programban, ezt mondják róla

 • „Sokat tanultam önmagamról, a párkapcsolatomról, arról, hogy én is milyen fontos vagyok. Segített,
  hogy a kommunikációval hogyan állhatok ki magamért, hogyan tudom kifejezni a gondolataimat,
  megfogalmazni a céljaimat, kimondani az igényeimet.” 

  Csilla

 • „Nekem annyira jót tett a program, hogy azóta is a hatása alatt vagyok... és ezt most nagyon komolyan írom.
  A férjemmel együtt változtunk ez idő alatt, pontosabban onnantól, ahogy én ki mertem mondani, hogy
  ebben a kapcsolatban kiégtem és elválni szeretnék. Sokkal többet figyelünk egymásra,
  én legalábbis nagyon érzem a figyelmét... Hálás vagyok nagyon a közös munkáért.” 

  Aliz

 • „Imolának voltak olyan kérdései, amiket magamnak talán sohasem tudtam volna feltenni. Komolyan elgondolkodtattak
  és az adott téma, amin dolgoztunk, eredményesen megoldódott. Erőt adott, még ha nem is volt mindig könnyű.” 

  Kati

„Sokat tanultam önmagamról, a párkapcsolatomról, arról, hogy én is milyen fontos vagyok. Segített,
hogy a kommunikációval hogyan állhatok ki magamért, hogyan tudom kifejezni a gondolataimat,
megfogalmazni a céljaimat, kimondani az igényeimet.”

Csilla

"A férjemmel együtt változtunk ez idő alatt, pontosabban onnantól, ahogy én ki mertem mondani, hogy ebben a kapcsolatban kiégtem és elválni szeretnék. Sokkal többet figyelünk egymásra, én legalábbis nagyon érzem a figyelmét... Hálás vagyok nagyon a közös munkáért.”

Aliz

„Imolának voltak olyan kérdései, amiket magamnak talán sohasem tudtam volna feltenni. Komolyan elgondolkodtattak és az adott téma, amin dolgoztunk, eredményesen megoldódott. Erőt adott, még ha nem is volt mindig könnyű.”

Kati

Mit tartalmaz pontosan a program?

Negyedéves csomag


 • 1*90 perces helyzetértékelő beszélgetés
 • kéthetente egy 90 perces egyéni coaching ülés személyesen vagy online a Te választásod szerint - három hónapon át
 • inspiráló, elgondolkodtató olvasmányok, kérdések, feladatok kétheti rendszerességgel
 • szükség esetén e-mailes támogatás
 • AJÁNDÉK! motivációs jegyzetfüzet, mely segít a gondolataid, fejlődésed lejegyzésében

Féléves csomag


 • 1*90 perces helyzetértékelő beszélgetés
 • kéthetente egy 90 perces egyéni coaching ülés személyesen vagy online a Te választásod szerint - hat hónapon át
 • inspiráló, elgondolkodtató olvasmányok, kérdések, feladatok kétheti rendszerességgel
 • szükség esetén e-mailes támogatás
 • AJÁNDÉK! motivációs jegyzetfüzet, mely segít a gondolataid, fejlődésed lejegyzésében

Melyik programot válaszd?

A háromhónapos program elegendő időt biztosít számodra, hogy feltárd a helyzeted, megfogalmazd, hová tartasz, belekóstolj egy mélyebb önismereti munkába és a program vége felé már lásd is azokat az eredményeket, amiket a program segítségével képes vagy elérni. Aztán, ha megjön a kedved és mégis továbbmennél, a kapu mindig nyitva áll, akár önállóan, akár velem folytatod az utad.

Ha elkötelezett vagy önmagad mély megismerésére, vagy nagynak érzed a benned lévő káoszt, talán jobban jársz a hathónapos programmal. Ebben a programban ajándékként kapsz egy személyiségprofilt is, amely feltárja a tehetségeidet, szenvedélyeidet és a mindennapi viselkedésed mozgatórugóit. Az Innermetrix Advanced Insights személyiségprofilról itt olvashatsz bővebben. Természetesen nem csak egy kérdőívet fogsz kitölteni, hanem megkapod a saját, személyre szabott, majdnem 80 oldalas jelentésedet, és persze alaposan át is beszéljük. Az a tapasztalatom, hogy a személyiségprofillal indult folyamatok sokkal eredményesebbek, és a résztvevők messzebbre jutnak mind önmaguk megismerésében, mind a céljaik elérésében. A hathónapos programban értelemszerűen sokkal több támogatást is kapsz, több coaching alkalom, és több olvasmány, feladat is érkezik hozzád.

Mennyibe kerül?

A program a fent felsorolt elemekkel havonta 60.000 Ft-ba kerül, mely havonta vagy egy részletben fizethető. Ez az összeg a programra való regisztráció után kiállított számla alapján minden hónapban előre fizetendő.

Amennyiben az egyösszegű fizetést választod, egy hónap 50.000 Ft-ba kerül, így a negyedéves program árából 30.000 Ft-ot, míg a féléves programéból 60.000 Ft-ot takaríthatsz meg.

Ne feledd, a féléves programhoz jár az ajándék 70.000 Ft értékű Innermetrix Advanced Insghts személyiségprofil is!

Ha most azt gondolod, hogy Te ezt nem engedheted meg magadnak....

Elsőre talán azt mondhatod, ez a program nekem túl hosszú és / vagy túl drága. Mindkét felvetésed jogos és érthető, mégis engedd meg, hogy megvilágítsam ezeket Neked más szemszögből.

Idő
Az a tapasztalatom, hogy a változáshoz idő kell. Minél nagyobb változásban vagy, annál több. A kialakult rutinjainkat megtörése és átalakítása, a magunk kiismerése, sőt már a helyzetünkkel való szembenézés is bizony rengeteg energiával jár, amelyet nem vagyunk képesek egy-két hét alatt megteremteni. (Ha mégis úgy érzed, számodra már egy alkalom is jó hatással lehet, válaszd egyalkalmas gyorssegély coaching alkalmamat.)

De ez még nem minden. Mit gondolsz, hány évig fogsz élni? És ebből hányat éltél már le? És hányat éltél le úgy, hogy nem érezted magad jól a bőrödben? És hány évet fogsz még így élni? És ha most ehhez viszonyítod ezt a negyedévet vagy félévet, mennyire tűnik soknak? Hmmm….

Pénz
Azt mondod drága, azt mondom, hogy egy átlagos nyaralás ára. Egy egyhetes nyaralás szuper, mert feltölt egy időre, de hosszútávon is megoldja a problémáidat? (Arról már nem is beszélve, hogy ha gyerekekkel nyaralsz, nem is biztos, hogy feltöltődsz...) 

Mindig nagy kérdés az is, hogy az önmagunkba fektetett idő forintosítható-e. Ha egy olyan elakadással küzdesz, ami abban akadályoz meg, hogy megszerezd álmaid állását, ami esetleg még jó fizetéssel is jár, könnyen kiszámíthatod, megéri-e résztvenned a Békés amazon programban. Mennyi idő alatt jön vissza a program ára a fizetésed növekedéséből?

Ha egyszerűen csak nem érzed magad komfortosan az életedben és szeretnéd megérteni, miért, ha szeretnél változtatni, akkor figyeld meg magadon, a pénz körüli gondolataid nem csak az elméd játékai-e, hogy elfedjék a sebezhetőségedet, a bátortalanságodat. Ha így van, csak vegyél egy nagy levegőt, jelentkezz, a többit már megoldjuk együtt.

Ha pedig úgy érzed, egyben most nem tudsz ekkora összeget megengedni magadnak, választhatsz több részletben történő fizetést is. Vagy válaszd a negyedéves programot, amiből bármikor válthatsz a féléves programra.

Hogyan tudsz jelentkezni a programba?

Töltsd ki ezt a kérdőívet és 3 munkanapon belül felvesszük Veled a kapcsolatot, hogy egyeztessük a részleteket.