Gestalt terápia - Coaching - mentoring - konzultáció

Business témák

„Azt választani, ami minket választ, egyenlő a szabadsággal; e szabadság mellékterméke lesz az az érzés, hogy a helyünkön vagyunk, és harmónia van bennünk.”
James Hollis

Munkavállalás, karrier és vezetés

munkahelyi kihívások

A munkahelyi környezet számos kihívást tartogathat mind a munkavállalók, mind a vezetők számára, legyen szó a munka hatékonyságáról, eredményességéről, vagy az emberekhez való kapcsolódásról. Ráadásul a világ és ezzel a munkahelyi környezetnek az utóbbi évtizedekben tapasztalható gyors, néha már turbulens változása extra figyelmet is igényelhet. 

A vezetőfejlesztési folyamatokban általában a horizontális és a vertikális fejlesztés igénye is megjelenik, a vezetői kompetenciákhoz kapcsolódó konkrét tudás megszerzése és a vezető személyiségének fejlődése együttesen a siker zálogai. Ennek megfelelően a vezetőfejlesztések során coaching, mentoring és tudásátadás elemeket is használunk, programjaim is ennek az elvnek mentén szerveződnek. Maximálisan hiszek abban, hogy a jó vezető elsősorban jó ember.

A hozzám fordulók gyakran dolgoznak a munkavállalásukhoz kapcsolódó – nem vezetőspecifikus – témákkal is, például hogyan működöm csapatban, hogyan használhatom jobban az időmet, hogyan kezelem a konfliktusaimat. A karrierrel, munkahelyi előmenetellel is gyakran foglalkozunk, néha ezek más – magánéleti szálakkal is kapcsolódnak (munka-magánélet egyensúlya, kiégés megelőzése, életközepi válság).

Gyakori vezetői témák

 • vezetői jelenlét és tudatosság fejlesztése
 • vezetői készségek fejlesztése
 • pozitív munkahelyi légkör kialakítása
 • szervezeti ellenállások megértése
 • együttműködés fejlesztése
 • változások menedzselése
 • teljesítménymenedzsment
 • hatékony vezetés
 • döntéshozatal
 • delegálás, motiválás
 • működés agilis környezetben

munkavállalási témák

 • önismeret, önbecsülés
 • munkahelyváltás, 
  karriertervezés
 • stresszkezelés, reziliencia
 • időgazdálkodás
 • konfliktuskezelés, érdekérvényesítés és asszertivitás
 • kommunikációs és prezentációs  készségek
 • kreativitás és innováció
 • munka/magánélet egyensúlya

További információk

Visszajelzések

Olvasd el, mit mondanak ügyfeleim a közös munkáról.

Szolgáltatások

Olvass többet azokról a módszerekről, amelyekkel dolgozom.

Időpontfoglaló

Foglalj időpontot egy ingyenes első beszélgetésre.

Mikro-, kis és középvállalkozások

Vállalkozói kihívások

Egy vállalkozás elindítása és vezetése számos extra kihívást tartogathat a klasszikus munkavállalói és vezetői kihívásokon túl. A hozzám fordulók gyakran küzdenek azzal, hogyan szálazzák szét magukban és a külvilág felé is saját identitásukat, a vállalkozásukat, valamint a vállalkozásban betöltött szerepüket. Hogyan gondolkodjak a bevételekről, a feladatokról, az idő kezeléséről, hol, mit és hogyan mutassak meg magamból az ügyfelek és a szélesebb közönség felé? 

Gyakori témánk a személyes hatékonyságon túl a vállakozás működtetéséhez kapcsolódó kérdéskörök, mint például a vállalkozó személyiségéből esetlegesen hiányzó kompetenciák pótlásának lehetőségei, a munkafolyamatok kialakításának és fejlesztésének kihívásai, valamint a vállalkozás rendszerben látásának nehézségei. 

A közös munka tanácsadási részében leginkább vezetési, szervezési, stratégiai és tervezési területeken tudunk jól dolgozni, egyéb igények esetén (könyvelés, marketing stb.) partnereim bevonásával egészítjük ki a közös munkát. 

Ahogy a szervezetek mérete növekszik, a tulajdonossal és/vagy vezetővel folyó közös munka kiegészül a szervezet fejlesztésével is. A stratégiai, tervezési és szervezési közös munkálkodásfolyhat a szervezet munkavállalóinak, egységeinek vagy ezek egy részének bevonásával. 

További információk

Visszajelzések

Olvasd el, mit mondanak ügyfeleim a közös munkáról.

Szolgáltatások

Olvass többet azokról a módszerekről, amelyekkel dolgozom.

Időpontfoglaló

Foglalj időpontot egy ingyenes első beszélgetésre.

Ügyfélvisszajelzések

A közös munkáról ezt írják az ügyfeleim

F. Éva

író, vállalkozó

A találkozásokkor képes voltam távolabbról rálátni a céges ügyekre, összefüggésekre, és fontos döntéseket könnyebben hoztam meg. Imola folyamatos összegzésével segített, és hagyta, hogy rájöjjek a folyamat során arra, hogy nekem mi lenne a jó döntés.
A coaching találkozók alkalmával Imola képes volt olyan személyes élményhez juttatni, amely egy teljes ön (át/újra) értékelési folyamatot indított el bennem, ami nagyrészt holisztikus szemléletének volt köszönhető. A konstruktív, építő jellegű beszélgetéseink szerintem mindkettőnket jól megdolgoztatták, számomra mindegyik találkozás kellemes fáradtságérzéssel ért véget.

K. Attila

üzemeltetési vezető, kormányzati informatika

Tamás

középvezető, pénzügyi szolgáltató cég

Imolától jó kérdéseket kaptam, amivel segített megtalálnom a tovább gondolás/tovább haladás útját / a megoldást. Értő figyelme, jó kérdései és igazodása a személyiségemhez hozzájárult a folyamat hatékonyságához. Ki itt belépsz... számíts kemény munkára! 🙂
A vezetői önismeret segített a legtöbbet, hogy magabiztosabban lássam saját magamat. Imola segített felmérni, hol tartok jelenleg, mik az erősségeim, amire vezetőként támaszkodhatok, és mi kell ahhoz, hogy tudatosabban végezzem a munkámat. A tlaálkozásaink köttetlen hangvételűek voltak, az ülések között sok tesztet és anyagot is kaptam tőle.

B. Péter

felsővezető,
informatikai szolgáltató cég

Ha kipróbálnád, milyen velem dolgozni, foglalj időpontot egy ingyenes beszélgetésre.

Az első beszélgetésünkön ismerkedünk, kipróbáljuk, hogyan tudunk együttműködni. Mesélsz magadról, arról, miért keresel segítséget, én pedig arról, hogyan tudlak segíteni.